Coaching online

by Sofia Grenevall


Nu är det dags att bredda arbetssätten tänkte jag och coaching online har jag länge jobbat med men aldrig marknadsfört det.

Så här är min presentation. (jag kommer bla att samarbeta med PTO som står för PT online)

Sofia Grenevall. En Personligare friskvård
Sofia skriver Livsstilsbloggen timeatsofia.se och har arbetat med friskvård i över 10 år. Hon har sin bakgrund inom Musikalbranchen
och har alltid haft kroppen som verktyg i sitt jobb och som intresse. I vardagen arbetar Sofia med både mental och fysisk friskvård där hennes breda kompetens och stora intresse för välmående är hennes styrka.

Bakgrund:
Är medförfattare till ”Träna & maxa din förbränning” och ”Träna inför loppet året runt, Sofia har skrivit om Yoga, KBT och motivation i dessa böcker. Hon är även en i lärarteamet för Eleiko/ Exceed performance
kommande PT utbildningen inom ämnet kommunikation.

Utbildningar:
SAFE: (Scandinavian academy of fitness education) Personlig tränare, kostrådgivare, massör, yogainstruktör, skadelära och rehab,
coreinstruktör.

KBT Svealand: Steg 1 KBT Terapeut (kognitiv beteende terapi)

Axelssons gymnastiska institut: Basmedicin

IMY (Institutet för Medicinsk Yoga) Mediyogainstruktör

Psykologpartners: MI metodik (motiverande samtalsteknik)

Inriktning:
Jag hjälper dig som vill ha coaching och hjälp med både Träning och Kost- den fysiska balansen i livet men också den mentala balansen med hjälp av redskap från KBT, det kan röra områden som oro, ångest, stress, nedstämdhet och liknande.

Träningstips:
Vad vill du med din träning? När du vet vad du vill kan du också ta dig dit, irra inte runt- skaffa dig en tydlig handlingsplan- en
positiv kontroll och tydliga mål, våga be om hjälp på vägen. Man måste inte klara allt själv! Jag är gärna din stöttepelare och bollplank men det måste börja med att du vet vad du vill (vilka mål du har)!!

SOFIAS PAKET:
* Komma igång.
Här hjälper jag dig med träningsprogram och
träningsplanering samt med enklare kostrekommendationer och en tydlig
handlingsplan mot dina mål. Vi arbetar med dina individuella mål och delmål och
jag hjälper dig med en realistisk plan till att lyckas. Steg för steg tar du dig framåt mot en hållbar sund livsstil med betoning på balans. Möjligheter att maila mig dagligen (svar inom 24h) vid frågor. Pris för 4 veckor 1600,-

* Mot toppform på 28dgr.
När du vill toppa formen och satsa lite extra och göra tydliga insatser som når dina specifika mål eller vill kickstarta igång är detta ett paket för dig! Du får träningsprogram och kostupplägg att hålla dig till och jag stöttar och motiverar dig på vägen! Målfokusering är ledordet! Möjligheter att maila mig dagligen (svar inom 24h) Pris för 4 veckor 2200,-

Hälsoinvesteringen.
Här hjälper jag dig under en längre period att starta, hålla igång och nå dina mål oavsett förutsättningar eller inriktning. Förändringar i
livsstilen kan ta tid att ”fullborda” därför står jag vid din sida och ger dig det stöd och den kunskap du behöver för att lyckas! Möjlighet att maila mig dagligen (svar inom 24h) Pris för 50 dagar 3000,-

Kostsatsningen.
När du vill satsa på din kost och hitta en balans mellan inkomster och utgifter och nå de resultat du önskar. Kostens insatser kan ge dig fantastiska resultat och det är noggrant med vad vi ”tankar våra kroppar
med”. Man brukar säga att det tar 21 dagar att börja med en ny vana. Möjlighet
att maila mig dagligen (svar inom 24h) Pris för 4 veckor 2200,-

* Inre balans.
arbetar vi med redskap från den kognitiva
beteende terapin med fokus på våra tankar – våra tankar påverkar oss mer än vi tror! Alla dina känslor och handlingar startas av en tanke. Du får en ökad medvetenhet och kunskap om dig själv och om hur du mår och vad du kan arbeta med för att må ännu bättre. Jag tar emot problematik inom ätstörningar, oro, ångest, stress,
smärtproblematik och nedstämdhet bla.
Möjlighet att maila mig dagligen (svar inom 24h) Pris för 4 veckor 2200,-.

Är du intresserad?
Maila mig på sofia@eliterehab.se

Transient