Skadelära för Yogisar

by Sofia Grenevall


Nästa helg åker jag till Göteborg eller Kungsbacka rättare sagt och har en workshop/ föredrag på en yogalärarutbildning som drivs av Eleonora Ramsby Herrera bla och som även finns i Stockholm (Stocksund) på Villavi.se .

Det ska bli spännande. Jag är på plats 3h på fredagen och 3h på söndagen och passar på att hälsa på älskade syster med familj i Göteborg samtidigt, det ska bli en helt underbar helg som hela familjen ser fram emot!

Jag kommer att prata och visa hur man kan förebygga skador i yogan, vad som är bra att tänka på för att få och kunna behålla en hållbar kropp inom yogan i både sitt eget utförande och i sin roll som instruktör. Eftersom jag inte är utbildad naprapat eller liknande kommer jag inte att gå in djupare på anatomi utan skapa en förståelse och ett "säkert tänk" samt lite tips på vad man kan göra om eller när man har begränsningar som ex en sträckning, överansträngning, smärta eller diskbrock. 

... har jag sagt att jag älskar mitt jobb?... 

Happy friday!! >3