Dukat för fest!

by Sofia Grenevall


Älskade Vincent har verkligen blivit firad och fyllt 7 år på riktigt kan man säga! Vi har haft kalas med kusin / familje/ släkt kalas, han blev firad på själva födelsedagen med frukost på sängen och buseftermiddag med kompisar på lekland och han har haft kalas här hemma i söndags med kompisar från klassen.
Hey baberiba säger jag bara!
Ett gäng (10st) 7 åringar springandes här
hemma var en utmaning. Vi hade planerat lekar som kasta boll i skottkärra, skjuta/ kasta olika saker i bandymål där olika saker fanns upphängda som man skulle träffa, skapa en mumie med toapapper (jättebra för miljön) och placera penna i flaska (den typiska midsommarleken), balllongstafett utfördes också bland annat.
Vi avslutade med fika och vips så hade 2 H gått. Tidigare har vi haft bowlingkalas eller Leksandskalas men nu när huset i princip är komplett så finns det gott om plats här hemma. Vincent var nöjd med kalaset och allt gick fint. Så här såg dukningen ut.

Transient