Event på Saga!

by Sofia Grenevall


Den här lördagen kommer att ge dig rörelseglädje, en glad kropp och knopp och massor av inspiration och kanske lite träningsvärk!
Vad mer kan man önska sig?

Jag har ännu inte anmält mig, jag har avvaktat för att se vad kroppen klarar av i träningsväg den tiden i graviditeten, jag kommer att att vara i v 30 då men hoppas jag kan medverka.

Jag har fortfarande inte provat på Somamove tex (skäms på mig!) som jag är övertygad om att jag skulle gilla. Linus Johansson som tagit fram konceptet är både duktig och trevlig och förövrigt också med i lärarteamet på Exceedperformance / Eleikos PT utbildning. Anna Karin Gustavsson som kommer att hålla i passet är naprapat och instruktör och varit modell i alla våra (4) böcker) duktig och mysig tjej!
Dessutom längtar hela. Jag efter att få dansa- det vore lovely att kunna vara med på Åsas dansklass.
Jag håller tummarna för att jag kan vara där senna dag medan ni anmäler er så kanske vi ses där!
😄
Onsdag idag!
Kram från mig!

Transient