Gravidyoga

by Sofia Grenevall


Igår var jag på första av 6 tillfällen Gravidyoga som södra barnmorskorna håller i.
Jag är nu i V 30 och har slutspurten framför mig. Börjar helt klart inse och känna av mina begränsningar och att fylla på med energi genom att gå en yogakurs känns lyxigt!
Att ägna drygt 1h i veckan där jag enbart kan fokusera på bebis i magen och landa totalt i kroppen kommer att bli toppen tror jag!
Kursen är uppbyggd med grunder i den medicinska yogan så mycket känner jag igen men man lär sig alltid lite nytt också! Win Win helt enkelt!
Hon som håller i kursen är barnmorska och utbildad på IMY - institutet för medicinsk yoga där jag också gick min mediyoga utbildning.
När jag var gravid med Engla vilket nu är för 9 år sen ( hjälp vad tiden går fort!) gick jag också på Gravidyoga och minns att jag i princip bara sov mig igenom varje tillfälle- ur skönt såklart och sov mycket gjorde jag igår på kursen också men det var en större blandning mellan fysiska övningar och avslappning. Och när livet i övrigt ibland går på turbo kan vila och avslappning verkligen behövas!
Idag är det fredag och helgen är nära!
Var rädd om dig!

Transient