D vitamin som tillskott

by Sofia Grenevall


Förra året hände något!
Det vara så många som köpte D-vitamin tillskott över vinter halvåret i vårt avlånga land så det tog slut på Apoteket!
Här ser ni en artikel från Göteborgs posten och jag har också tagit kort på det tillskott jag får i mig. Den är i droppform (oljig) som jag blandar i ett glas vatten.
Ja, jag tar det även under graviditet, tillsammans med tillskott av järn- har dåliga värden och jag tar även folsyra som ska hjälpa upptaget av järn. De flesta slutar att ta folsyra efter v 12-20 men jag kommer att ta det under hela graviditeten tillsammans med min Niferex, jag har haft låga järnvärden under mina tidigare graviditeter också så jag gör som förut helt enkelt.
Ibland tar jag även tillskott av Omega, men inte varje dag.

Transient
Transient
Transient
Transient