2 böcker om Paleo

by Sofia Grenevall


Jag anser inte att Paleo är en diet, det är ett sätt att äta som inte på något vis är extrem, där man inte räknar kalorier utan man eftersträvar att fylla kroppen med den sorts kost som människokroppen ätit under lång tid.
Vi har inte ätit mjölkprodukter eller veteprodukter eller raffinerat socker under lång tid. Det är den sorts mat du skippar med Paleo.
Jag äter inte strikt (just nu) efter Paleos "regler" men förespråkar detta sätt att tänka, stenålderskost - att äta så "rent" och okonstlat som möjligt helt enkelt.

Här har du tips på 2 böcker som kan ge dig mer kunskap och tips!

Vi sitter nu i bilen på väg mot Uppsala och Ultimate performance lokaler där Eleikos/ Exceedperformance har sin utbildning Strength coach utbildning. Idag är det sista av 3 dgr fulla med tyngdlyftarteknik och träning med stång. Den träningen är också på många sätt att "go back to basic"- hur lyfter du så mycket som möjligt så snabbt och smart som möjligt- hela kroppen stabiliseras och stärks. Enkel (inga krusiduller) och effektiv träning men som kräver enormt bra teknik. Idag ska vi finslipa ännu mer och lära oss fler övningar med stång. Ser fram emot att ha en lagom mör kropp imorgon.

Tjolavippen!!

Transient