Strength Coach utbildning

by Sofia Grenevall


Det är så kul med utbildningar, att få lära sig nya saker, få nya insikter, nya infallsvinklar och få inspiration, träffa härliga likasinnade människor och uppleva träningsglädje och nyfikenhet tillsammans.
Detta har jag fått göra under 3 hela dagar! Så tacksam! Jag känner mig påfylld med ny energi på många sätt!
Vad har jag lärt mig då?
Jag har fått kunskap om styrkelyft, tyngdlyftning och att arbeta med stång för att bygga upp styrka och stabilitet i hela kroppen.
Teoretiska delarna gav mig nya infalssvinklingar och sätt att se på kommunikation.
Hur ska jag då använda mig av detta i min vardag?
Det häftigaste är att denna typ av träning är att tänka "back to basic" och det gör även yoga och paloekost. Där har du en funktionell cirkel och sätt att se på hur man kan ta hand om sin kropp och uppnå funktionella resultat för hela kroppen och knoppen.
Häftigt!
Jag kommer absolut arbeta med stång med mina kunder med inspiration av de övningar vi gått igenom och träna mer själv med stång hädanefter.
Jag kan varmt rekommendera denna utbildning!
Kika in på Eleiko/ Exceedperformance hemsida, kika på utbildningar och kalendarium för att se när och var dessa kurser går av stapeln som kan passa dig och kika gärna in på Olympic liftning school på FB.

Transient