Älskar hösten!

by Sofia Grenevall


En känsla av ngt nytt, energigivande frisk luft och vackra fantastiska färger!
Jag har alltid älskat hösten och alltid legat på "topp" då. Framförallt när allt i naturen sprakar i färgkompott innan alla löven faller och den gråa massan möter oss- det gäller att samla energi inför den tuffare årstiden, fast barnen älskar vintern, så jag får lov att smittas av deras energi då!:)
Idag ska jag på besök hos mödravården som det heter och mäta magen, lyssna på hjärtat och kolla mina järnvärden.
Hej hopp vad det sparkas i magen, igår var det så intensivt så jag var helt slut på kvällen, hade tänkt sätta mig på spinningcykeln en stund men magen var alldeles öm och spänd så det kändes inte lockande alls, tog det lugnt och tittade på ett avsnitt av BRON istället. Mysigt!
Tänk att till och med jag har lärt mig att kunna ta det lugnt ibland. Stolt över mig själv!
HöstKramar till er!

Transient