Sovmorgon & Skogspromenad

by Sofia Grenevall


Det är många som är sjuka nu så istället för att börja jobba kl 6.30 idag hade jag min första bokning kl 10. Sovmorgon med andra ord. Vanligtvis är kl 10 lunchtid för mig.
När barnen åkt till skolan tog jag en tur med hunden, i närheten av oss har vi stora ängar och skogsparti där det är perfekt att ha hunden lös så där fick Mossa springa av sig idag.
Det var ganska blött och lerigt men mysigt trots att solen lyste med sin frånvaro.
Dagsljus, skogsdoft, frisk luft och lugn och ro, en nöjd hund och en nöjd matte! Utvilad och laddad för en kort arbetsdag inklusive träning. Promenaden avslutades med att hon, hunden alltså, rullade sig. Bildbevis ser ni nedan, hon brukar inte rulla sig när det är blött ute men det hindrade inte henne denna gång! 😫
Då var det slut på det roliga, hem och borsta av hund för att sedan stänga in henne i groventren så hon inte lerar ner hela huset innan jag åkte hemifrån. Oftast följer hon med oss till jobbet men hon fick vara hemma och vakta huset idag eftersom jag jobbar kort dag.
Så nu är jag påväg hem igen och helgen kan börja!
Lite fredagsfika med barnen kanske?!?
Jag får se vad de vill hitta på bör jag hämtar dem från skolan. Ska hämta vovven först för nu är det dags för henne att "lufta sig igen"!
Hoppas du har en skön fredag!

Transient
Transient