Heldag med lärarteamet

by Sofia Grenevall


Igår fredag hade vi en heldag tillsammans i lärarteamet på Exceedperformance på mornington hotell i Bromma. Syftet var att prata ihop oss, prata om värderingar och riktlinjer för utbildningen bl.a.
Vi är alla ganska utspridda geografiskt så samarbeten blir en större utmaning. Första utbildningen går av stapeln i januari med själv teoriblocket som eleverna gör på distans och block 2 med praktiska moment på plats är i februari. Den första utbildningen går i Halmstad i Eleikos näste.
Jag är inbokad som föreläsare/ lärare på den utbildningen och ska hålla i ämnet kommunikation som jag arbetar med att sätta ihop material till, ca en månad efter beräknad förlossning, kan tyckas tidigt men jag känner ingen stress för det om jag får må lika bra som jag gjort efter de tidigare förlossningarna.
Att få träffa så många (vi är ca 20 st i lärarteamet) likasinnade människor som brinner för att hjälpa andra att må bra, och förespråkar en hälsosam livsstil är energigivande och inspirerande.
Målet för Exceedperformance är att kunna erbjuda Nordens bästa PT utbildning och vi diskuterade tillsammans vilka värdeord som är viktiga för oss och som vi vill leverera med denna utbildning.
Det här är inspirerande!

Transient
Transient