Apropå lycka

by Sofia Grenevall


Igår hade vi "tjejkväll- mammakväll" med "mammagänget". Vi träffades för första gången när vi gick vår föräldrautbildning med vårt första barn i magen för nu 9 år sedan och lärde känna varann när vi var hemma och mammalediga, ett gäng nyblivna mammor i Tyresö.
Sedan fick vi även andra barnet ungefär samtidigt och fick ännu en mammaledighet tillsammans! De senaste åren har vi mest träffats utan barnen över middagar och några flaskor vin med mycket prat om allt från barnens utveckling, familjeliv, karriärer, kriser, renoveringar av hus och allt däremellan! Det är så viktigt att träffa andra "i samma sits i livet" och prata av sig och man är alltid så påfylld med ny energi efter en kväll/ natt/ morgon timmar tillsammans!:)
Jag är så tacksam att jag har så underbara människor och vänner i min närhet, det betyder mycket!
Ikväll ska Gustav & jag se på Bruno Mars i Globen! Helt underbart, lyxigt, vardagsbrytande och mysigt det ska bli!
En helg med energipåfyllning helt enkelt!
Det är lycka det!
Här är lite "lyckoaffirmationer" som jag gillar!
Skön söndag!

Transient
Transient
Transient
Transient