Pausar yogan

by Sofia Grenevall


Från idag pausar jag mitt instruerande i yoga. Min lunchklass på torsdagar på Saga har jag nu vikarie tills vidare. Jag har nu 2 månader till väntad förlossning och jag yogar själv fortfarande men den typ av yoga som jag vill leverera kan jag inte göra på samma sätt längre. Att utföra positionerna funkar och orken finns men jag har börjat få ont efteråt. Jag har haft stora problem med foglossning under mina tidigare graviditeter och börjar nu få ont framförallt efter träning och det vill jag inte fresta på helt enkelt. Så det känns som ett klokt beslut men jag längtar redan tills jag kan ha klassen igen så jag vill inte "ge bort den". Bara pausa. Jag skulle vilja ha fler yoga klasser framöver och gärna en specifik mediyogagrupp. Strävar också efter att kunna leda yoga hemma utomhus på vår terass/ altan under sommarmånaderna. Det skulle vara underbart! Nu klockan 9 ska jag på Gravidyoga igen, mysigt.
Hur ofta yogar du/ önskar du yoga för att må bra i kropp å knopp?

Transient