11 år av kärlek!

by Sofia Grenevall


Igår blev jag väckt med frukost på sängen och vackra rosor.
Vår dag! För 11 år sedan blev det vi!
Vi har pratat om att hitta på något mysigt tillsammans denna dag men med tiden har det helt enkelt runnit ut i sanden för det är så mycket annat som tar plats... Så jag hade nästan (bara nästan!) glömt bort vår dag denna gång, men inte Gustav!:)
Han hade fixat med barnvakt och hundvakt så vi åkte in till city och strosade lite på stan, köpte lite julklappar, och hann med både bio- och restaurangbesök innan vi hämtade barnen igen och åkte hem efter lite kvalitetstid tillsammans!
Idag började första advent med att barnen förväntansfullt vaknade vid 8 tiden och letade rätt på alla sina adventskalendrar (legokalender, chokladkalender, tv kalender och en Ica kalender som de fått från mig och farmor) och frågade hur länge det var kvar innan julkalendern skulle börja på tv.
Och i nästa mening:
- Mamma, mossa har bajsat diarré på golvet...
Skura golv, ut med hunden för att "tömma tarmen" ytterligare, bada hund och sen kunde adventsmyset starta med frukost, kaffe, dagstidning och tända ljus i hela huset.
Nu har jag kokat ris till hunden som fortfarande är blöt efter badet, det är mycket päls som ska torka!
Hon verkar pigg i övrigt, gamla tanten så det är skönt! Det konstiga är att hon inte väckte oss för att visa att hon ville ut... Hoppas det går snabbt över, jag tror att hon har varit dålig i magen kanske 1-2 ggr tidigare bara, så det här är nog inget att oroa sig över.

Nu ska jag slänga upp lite stjärnor och tomtar så det blir mer juligt här hemma!
Barnen har redan pyntat deras egna gran!
Mysig första advent önskar jag er!
Kram!

Transient
Transient