Två veckor till JUL!!

by Sofia Grenevall


Ja, då var det andra ljuset tänt!
Hemma hos oss har vi tre stycken adventsarrangemang plus en herrans massa andra ljusdekorationer. Det ger mys, det ger värme, det ger stämning. Mycket ljus ska det vara hela mörka halvåret tycker jag!
Bebis väntas komma ut om 5v, nu tycker jag att tiden går fort, men det är en mysig tid!
Förberedelse inför jul med pyssel, klappar, bak, planering inför jul och nyårsfirande, avslutningar med barnens aktiviteter med uppvisningar av alla de slag, julsånger på radio, kommande ledighet och snön har äntligen kommit-Oj, vad barnen har längtat!
Igår byggde vi pepparkakshuset, barnen dekorerade och kreativiteten flödade, det blev så fint och de blev så stolta!
Förutom all förberedelse inför jul och nyår fixar jag med allt som rör bebisens välkomnande till vår familj. Sängen står på plats, sänghimlen ska strykas, vagnen står redo och igår "klickade jag hem" både vagnsleksak, skötväska och mobil ovanför skötbordet. Tyg är inköpt till att sy täcke och kudde till korgvagnen, skötbordet står på plats, blöjor och skötlappar är inköpta, badbalja, nappar och flaska är fixat, babynest inköpt, amningskudde beställd, bilbarnstolen är framme, babysitter är lånad.
Men jag är INTE redo inför förlossningen, än, men jag litar på att kroppen kommer att fixa det när det är dags.
Hoppas ni också njuter av den här tiden på året!

Transient
Transient