Lanseringen av PTO är nära!

by Sofia Grenevall


Igår kväll var vi kallade till info träff om PT online sajten/ appen som är en unikt redskap när man vill ge/ få coachning online inom friskvård!
Över 200 övningar är filmade, det kommer att vara användarvänligt och smidigt och det ser riktigt snyggt ut måste jag säga!
Det ska bli spännande att använda PTO som inom de närmaste veckorna är helt klar!
Jag kommer att erbjuda dessa "paket":

SOFIAS PAKET:

* Komma igång.

Här hjälper jag dig med träningsprogram och träningsplanering samt med enklare kostrekommendationer och en tydlig handlingsplan mot dina mål. Vi arbetar med dina individuella mål och delmål och jag hjälper dig med en realistisk plan till att lyckas. Steg för steg tar du dig framåt mot en hållbar sund livsstil med betoning på balans. Möjligheter att maila mig dagligen (svar inom 24h) vid frågor. Pris för 4 veckor 1600,-

 

* Mot toppform på 28dgr.

När du vill toppa formen och satsa lite extra och göra tydliga insatser som når dina specifika mål eller vill kickstarta igång är detta ett paket för dig! Du får träningsprogram och kostupplägg att hålla dig till och jag stöttar och motiverar dig på vägen! Målfokusering är ledordet! Möjligheter att maila mig dagligen (svar inom 24h) Pris för 4 veckor 2200,-

 

* Hälsoinvesteringen.

Här hjälper jag dig under en längre period att starta, hålla igång och nå dina mål oavsett förutsättningar eller inriktning. Förändringar i livsstilen kan ta tid att ”fullborda” därför står jag vid din sida och ger dig det stöd och den kunskap du behöver för att lyckas! Möjlighet att maila mig dagligen (svar inom 24h) Pris för 50 dagar 3000,-

 

* Kostsatsningen.

När du vill satsa på din kost och hitta en balans mellan inkomster och utgifter och nå de resultat du önskar. Kostens insatser kan ge dig fantastiska resultat och det är noggrant med vad vi ”tankar våra kroppar med”. Man brukar säga att det tar 21 dagar att börja med en ny vana. Möjlighet att maila mig dagligen (svar inom 24h) Pris för 4 veckor 2200,-

 

* Inre balans.

Tillsammans arbetar vi med redskap från den kognitiva beteende terapin med fokus på våra tankar – våra tankar påverkar oss mer än vi tror! Alla dina känslor och handlingar startas av en tanke. Du får en ökad medvetenhet och kunskap om dig själv och om hur du mår och vad du kan arbeta med för att må ännu bättre. Jag tar emot problematik inom ätstörningar, oro, ångest, stress, smärtproblematik och nedstämdhet bla.

Möjlighet att maila mig dagligen (svar inom 24h) Pris för 4 veckor 2200,-. 

 

Är du intresserad?

Maila mig så svarar jag på alla dina frågor!

Sofia@eliterehab.se