Kära tomten...

by Sofia Grenevall


Jag tycker att det ska bli så mysigt med jul! När man har barn kretsar julen såklart kring dom, det är deras jul! Därför hade det varit mysigt med lite snö... De tror inte längre på tomten, men VILL tro och "låtsas tro"- det är kul tycker jag! Jag minns själv hur besviken jag blev när mamma avslöjade (efter att jag tjatat att jag verkligen ville veta) att han inte finns på riktigt. Det där skimret kring julen liksom försvann...
Den här veckan hade barnen och jag planerat att göra ett "julpyssel" om dagen. Vi har bakat pepparkakor och de blev fint dekorerade med glasyr varenda en! Vi har tagit fram granen och klätt den. Förra veckan skapades det julkort och pepparkakshus och på skolan har det sjungits julsånger och lästs verser och det har fikats. Hemma
har vi druckit glögg och planerat/ fixat med klappar. Nu återstår bara maten och knäcken! Och städningen såklart... :/ blä!

Årets julklapp är tydligen det här armbandet, som finns i flera olika färger, där du kan se energiförbrukning, sömnrytm mm. Jag har bara pratat med nöjda kunder- de tycker att de får "bättre koll" på inkomster/ utgifter och information om hur man verkligen sover. Spännande!

På barnens önskelistor står det spel som Disney infinity och Skylanders och Lego.
På min önskelista står dessa underbara tofflor! Bara måste ha!
Själv ger jag bort Foam rollers som jag tycker är underbara redskap både för massage och för ökad rörlighet i ryggrad bl.a
Dan före dan före dan före dan före dan.....

Transient