Påsk i Gissebo

by Sofia Grenevall


Vårt landställe ligger i Småland i en liten by som heter Gissebo, här bor vi i före detta Gissebo skola. Här firade vi påsk i år, vi har inte varit här sedan i somras så det var verkligen dags att åka ner- Älskar detta ställe!   Dessa vackra påskägg var de barnen fann i slutet av deras skattjakt  utomhus. De fick även en skattjakt inomhus, mycket presenter och lite godis blev det från både oss och farmor och farfar Bosse. Dagarna består av pimpelfiske, bus med grannbarnen, härlig matlagning och bakning, löpturer, bastubad, lite jobb och mys såklart! Längtar redan tills vi åker hit igen!

Vårt landställe ligger i Småland i en liten by som heter Gissebo, här bor vi i före detta Gissebo skola. Här firade vi påsk i år, vi har inte varit här sedan i somras så det var verkligen dags att åka ner- Älskar detta ställe!

Dessa vackra påskägg var de barnen fann i slutet av deras skattjakt  utomhus. De fick även en skattjakt inomhus, mycket presenter och lite godis blev det från både oss och farmor och farfar Bosse. Dagarna består av pimpelfiske, bus med grannbarnen, härlig matlagning och bakning, löpturer, bastubad, lite jobb och mys såklart! Längtar redan tills vi åker hit igen!