Peace love and Understanding

by Sofia Grenevall


Lite bilder från gårdagskvällen!
Kära vänner kom över med deras jämnåriga barn på "spontanmys".
Vi var 3 vuxna & fyra barn som åt hämtmat, Thai och GIO till oss vuxna och suchi och plockgodis till de små. Mammorna var också värda lite bubbel och vin.;)
Älskar denna typ av kvällar när man hinner prata och "hänga" (som Engla säger). Man behöver reflektera, vända å vrida, diskutera och lyssna med likasinnade kvinnor i liknande livssituation, det blir alltid prat om barnen och dess utveckling, aktiviteter o.s.v och såklart om husbyggen och relationer och om livet i allmänhet!
Jag invigde mina nya "peace smycken" som jag älskar och alla naglar målades under kvällen på både små och stora händer och fötter, barnen valde "varannan tå" stilen och vi mammor lite mer "arbetsbart"!
Kvällen kan därför sammanfattas med peace love & Understanding.
Längtar redan tills nästa "mammaträff" om några veckor, då utan barn!:)

Transient
Transient
Transient