Yoga kärlek! ❤

by Sofia Grenevall


Den här såg jag på Yoga Shakti i höstas när jag deltog i en workshop i Virya yoga med Josefin Selander. Fin va?! (Viryayoga.se)
Viryayoga är en helt underbar yogaform som jag har lånat influenser/ asanas/ positioner ifrån till den yoga jag undervisar i för både grupper och som "personlig tränaryoga".

På torsdagar håller jag i en yogaklass på Saga, (sagamotion.se) mina klasser ser olika ut vecka till vecka, jag blandar mellan olika stilar/ former av Yoga. Idag ska vi starta med solhälsningar från achtangayogan och sedan fortsätta med både bikram och medicinsk yoga influenser.

Yogan gör oss gott i både kropp å själ!
Vi landar i våra kroppar och jobbar med oss själva istället för att kriga mot oss själva.
Låt din yoga ta den tid den behöver- brukar jag säga till många av mina deltagare.
Själv gick jag i ca 5 års tid och visste att jag skulle älska yogan men hade inte tålamodet för den, nu är jag förälskad sedan ca 10 år tillbaka och Yogan ger mig verkligen kärlek- jag blir snällare mot mig själv och har lättare att tycka om mig själv som jag är.

Vilken yogaform ger dig kärlek?
Sat Nam!
(var sann)

Transient