Boktips!

by Sofia Grenevall


Dessa två böcker tror jag att många har hört talas om så nu är det dags att läsa dem!
Du får helt enkelt reda på vad maten du köper innehåller och inte innehåller.
Du får en förståelse kring att mycket av den maten som ligger på hyllorna i matvarubutikerna är näst intill näringslös!
Skrämmande och fördärvligt helt enkelt!
Ja, jag går verkligen igång på detta och kan bli riktigt frustrerad och förbannad när jag ser vilken mat som går att köpa och som hamnar i alltför mångas matkorgar och vagnar!
Vi konsumenter är tyvärr lättlurade och vi behöver sprida kunskap om mat och näring.
Det är viktigt vad vi "tankar vara kroppar med" och framförallt vilken typ av mat vi ger våra barn och vänjer våra barn vid.
När ni läst dessa böcker en eller båda är jag nyfiken på hur ni resonerar, hur era inköpslistor ser ut och om ni önskar mer kunskap kring detta ständigt aktuella ämne?
Vad saknar ni i så fall?
Färdiga recept eller tips på livsmedel / varor som kan ersätta det ni idag köper/ vill äta?
Upp till diskussion helt enkelt!


Transient