Den hungriga tigern!

by Sofia Grenevall


Tänk dig att du vaknar en morgon och utanför dörren hittar du en ljuvlig tigerunge. Naturligtvis tar du hand om den gosiga lilla krabaten- vilket underbart sällskap du fått! När ni har lekt en stund märker du att ungen jamar oavbrutet, och du inser att den måste vara hungrig. De ger ungen lite blodig, nymalen köttfärs, väl medveten om vad tigrar tycker om.
Det här upprepas varje dag, och för varje dag växer din gosiga tigerunge sig allt större. Med tiden övergår tigerns dagliga måltider från köttfärs till rejäla kotletter och till sist hela ryggpartier. Och nu jamar tigern inte längre försynt när den är hungrig. Istället hörs ett dovt och vildsint morrande så snart djuret tycker att det är matdags.
Din söta lilla unge har förvandlats till en blodtörstig best som sliter dig i stycken om den inte får som den vill.

Din kamp med smärtan (psykiska) kan liknas vid den här lilla tigerungen. Varje gång du ger smärtan makt över ditt liv- ger tigern kött att äta- genom att medveten undvika den, hjälper du i själva verket smärtans tiger att växa ännu lite starkare.
Du tycker att du gör det enda vettiga när du beter dig så här- smärtans tiger morrar ursinnigt och kräver att du ska utfodra den nu genast, i annat fall kommer den att sluka dig hel och hållet. men varje gång du agerar på detta sätt, gör du i själva verket smärtan starkare, än mer skrämmande och ger den ännu större kontroll över ditt liv!

Ta kontroll över dina tankar och ditt liv!
Det är viktigt att må bra- vi lever bara en gång- och vi lever NU!
Var rädd om dig!
Kärlek!
<3