Söndagsstyrka hemma framför tv'n!

by Sofia Grenevall


En strategi jag funnit för att kunna hålla mig vaken på kvällen nuförtiden är att träna efter middagstid. Då blir jag pigg och kan vara vaken sent (senare i alla fall) och vara lite social, kanske se en film eller bara glo lite på tv, sådär som jag tänker mig "att andra gör" som har mer "normal, vuxen dygnsrytm". Det är inte ett dugg synd om mig, jag har valt detta själv, vill bara påpeka det!
Jag går oftast och lägger mig med barnen annars och ser i princip aldrig på tv. Jag älskar att se film men somnar alltid, så ibland använder jag söndagskvällen (jag är utvilad efter 2 st sovmornar) till att köra lite enkla styrkeövningar framför tv'n.

Så här såg mitt upplägg ut:
20 st armhävningar (på knä) à 5 set = 100 st
30 st magövningar (olika varianter varje set) à 5 set = 150 st
30 st höftlyft à 5 set = 150 st
30 st dips à 5 set = 150 st

Testa!

Transient