Nu är vi här igen!

by Sofia Grenevall


Imorse åkte Mossa å jag ner till Småland igen.
Älskade Gissebo!
Barnen har varit här sedan förra helgen med farmor, farfar Bosse och plastkusinerna från Spanien.
Fy vad jag längtat!
Nu orkar jag inte vara ifrån barnen mer den här sommaren!
Fick så långa härliga kramar när jag kom fram!
Eftersom alla kunder lämnat stan/ åkt på semester/ tar uppehåll så har jag inte mer än administrativt jobb att göra de närmaste veckorna så det kommer att göras härifrån. Hemma i Tyresö håller Gustav i ställningarna med jobb på kliniken och koll på hantverkare som äntligen bygger vår efterlängtade terass. Den kommer verkligen bli fantastisk! När jag är åter i Stockholm ska det bli underbart att få inreda/ möblera den!
Idag står det handla mat på schemat, ett styrketräningspass i solen och kanske ett dopp på schemat. Lite ogräsplock ska jag nog också hinna. Imorgon hoppas jag få med mig barnen på en löptur (de cyklar) så jag kan hålla igång mitt "springa varannan dag" schema.
Jag hoppas att du njuter av livet "Wherever you are":)

Transient