Varför detta inte är en träningsblogg utan en livsstilsblogg

by Sofia Grenevall


Jag får frågan då och då varför detta inte är en träningsblogg eftersom jag jobbar med träning. (bland annat)

Jag vill att detta ska vara en livsstilsblogg där jag hoppas kan inspirera till en balans i livet där träning är en viktig ingrediens men absolut inte allt.

Jag tycker att det finns så många träningsbloggar redan och de fyller sitt syfte och jag hoppas därför kunna komplettera med något annat.

Jag ser och hör alltför ofta hur ett (för) stort fokus på träning kan bli negativt och tillslut förknippat med ångest och det vill jag inte bidra med. Tvärtom!

Självklart tycker jag att träning bör vara en del av livsstilen för oss alla och den måste inte vara rolig och njutbar jämt men den ska heller inte bli ångestfylld, skuldfylld och innebära ett negativt måste/borde "ok". Det blir inte friskt och sunt och framförallt inte hållbart i längden.

Därför vill jag inte att detta ska vara en träningsblogg utan en livsstilsblogg.

Det vore ÄNNU roligare att skriva ett inlägg varje dag (vilket är mitt mål) om ni ville skriva kommentarer, frågor, funderingar, ris å ros och vad som nu faller er in, då får jag också lite "input" om vad det är ni vill läsa om!

Kram till er!