Halvvägs idag!

by Sofia Grenevall


Inne i v 20 nu. På måndag är det dags för ultraljud igen.
Håll tummarna att allt ser fint ut!
Hoppas vi snart kan få reda på om det är en kille eller tjej som gror där inne i magen min!
Jag vill veta kön denna gång, tog inte reda på det när jag väntade Engla eller Vincent och nu har vi en av varje. Häftigt!
Det vore kul att veta denna gång, kul för barnen att veta vem det är och bra för mig att känna en tydligare anknytning som jag kan behöva i mitt arbete med min oro. Har fortfarande svårt att tro att jag kommer att sitta med en liten bebis i januari, att Engla & Vincent ska får ett litet syskon.
Känner sparkar varje dag nu, mysigt!
Så häftigt hur ett litet liv skapas inom en och som utvecklas mer och mer för varje dag!
Jag mår bra, är inne i en stark period, den värsta tröttheten som slog mig de första 3 månaderna är bakom mig, jag njuter nu innan jag blir tung och tröttheten kommer tillbaka som är vanligt närmare själva förlossningen. Jag håller tummarna att jag ska klara mig utan foglossning denna gång, det vore fantastiskt. Men risken är stor att den kommer smygande snart med tanke på vilka besvär jag hade under de andra graviditeterna.
Njuter nu i alla fall!
Kram på er!

Transient