Exceed Performance & Eleiko & SUB

by Sofia Grenevall


Fredag och lördag var Gustav och jag i Halmstad på Eleikos huvudkontor. Hela lärarteamet som tillsammans ska skapa en ny personlig tränar utbildning samlades där för Kick off och arbete.
Många av oss har inte träffats förut och vi fick testa på Stand up paddle board i Fylleån. Vi paddlade 9 km och det var riktigt njutningsfullt faktiskt, jag tvekade lite innan vi skulle iväg, vattenrädd som jag är men kände att jag kommer att ångra mig om jag inte testade.
Sagt och gjort. Här kan ni se lite bilder!
Förutom rundvandring i Eleikos "fabrik" där de tillverkar deras stänger och viktplattor som de är kända för, och stående paddeltur arbetade vi också med materialet till utbildningen.
Första kursen går av stapeln i januari i Stockholm, målet med den här utbildningen är att den ska "sticka ut i mängden" bland alla PT utbildningar som finns och att de som verkligen vill satsa på PT som yrke kommer att lockas. Anmälningarna har redan börjat strömma in så det känns riktigt kul. Jag kommer att ha hand om ämnet "Kommunikation" och det är Jonas Lissjanis som har "handplockat" oss i lärarteamet. Jonas jobbade förut på sats som PT ansvarig i Norden samt som lärare på SAFE (Scandinavian akademy of fitness education) och han har skrivit böckerna Pigg, glad, gravid tillsammans med Maria Wigbrandt och Träna med gummiband & Träna med balansboll tillsammans med Gustav. Och böckerna Träna & maxa din förbränning och Träna inför loppet tillsammans med Gustav och mig.

Jag kan verkligen rekommendera er att testa Stand up paddle board!

Transient
Transient