Formcheck V 18

by Sofia Grenevall


Känner mig stark, pigg, harmonisk, glad och nöjd.
Mycket beror på ledig tid, mycket sömn och tid med familjen, då mår jag som bäst.
Jag är fortfarande orolig, önskar att jag kände mer sparkar och rörelse som tecken på liv där inne. Längtar till ultraljudet den 19e augusti så jag får se att allt ser ok ut igen.
Jag tränar nästan varje dag förutom när jag hållit på en heldag med trädgårdsarbete och annat fysiskt krävande, då har orken varit totalt slut. Orkar inte lika mycket som jag brukar helt enkelt och det är ju helt normalt. Löpningen är helt klart tuffast, känner mig som en elefant, kroppen känns supertung och jag blir väldigt andfådd men annars känns det ok än så länge. Jag har inte tränat löpning under mina andra graviditeter efter V 13 så det blir spännande hur länge det funkar denna gång.
När jag tränar styrketräning känner jag mig stark men jag får mjölksyra väldigt snabbt.
Jag längtar efter en Thaimassage, de ger gravida massage när man passerat V 19 så det ska jag boka in snart, framförallt för att få ökad cirkulation i armar och ben. Jag har inte tagit någon behandling sedan April så det längtar kroppen efter nu!
Senast jag var på Bikramyogan var nog i Mars, det längtar jag också efter, de har en speciell så kallad "gravid serie" så man gör inte allt som i den vanliga serien och jag var tränat Bikramyogan under mina andra graviditeter som blev missfall men inte under denna, det är ju ganska tufft för kroppen att träna i 38-40' värme så om jag ska börja träna BIKRAM under denna graviditet måste jag gå ut försiktigt och inte ta ut mig som jag brukar. Jag älskar denna typ av träning för att den är tuff, älskar värmen och vad den tillsammans med rörelserna ger mig och min kropp.
Under mina förra graviditeten har jag haft problem med foglossning båda gångerna, hoppas innerligt att jag klarar mig denna gång, det är inte kul kan jag skriva under.
Vet inte hur mycket jag gått upp i vikt men midjan har ju försvunnit helt klart. Hungern är större och kroppen vill ha mer kolhydrater än jag brukar äta så då får den det.
Barnen pratar ofta om hur mycket min mage växer och om det är en flicka eller pojke som ligger där, de längtar också efter att vi ska bli fler i familjen och det är så mysigt.
Bilden tog Gustav igår när jag stod och grävde på tomten.
Puss på er!

Transient