Dagens träningskompis

by Sofia Grenevall


Har precis lett mamma barn passet på Saga (styrka) och ska nu ta tag i en stunds konditionsträning. Jag kan ju inte bara träna styrka...
Joggade faktiskt igår, helt underbart! Jag blir så glad varje gång det funkar!
I Söndags hade jag tänkt springa men det kändes som att fogarna grät så det funkade bara med en promenad. Men igår efter yoga passet kände jag mig stark, så vovven och jag, gammeltanterna, tog oss en tur, 40min hann vi med innan barnen skulle hämtas och skjutsas till fotbollsträningen. Lovely!
Hoppas på en löptur till under helgen och gärna ett danspass av ngt slag hade varit härligt!
Längtar efter ridningen också, måste planera in något!
Så idag fick lilla konditionscykeln en omgång, fy så trist... Ont i rumpan får jag också, glömde ta med min lilla gelkudee. Tur att det finns iPhone så jag kan kolla på en film under tiden svetten rinner.
Just do it är ledordet!
Puss på er!

Transient