Härligt!

by Sofia Grenevall


Igår stack Gustav och jag ut på en löptur vid 21 på kvällen. Min mamma är på besök och hade hand om barnen så vi passade på att få träna tillsammans vilket inte händer så ofta. Tanken var att springa till Alby friluftsområde här i Tyresö, ta ett varv på deras 4km runda och sen hem igen men väl framme i Alby var det rätt mörkt och inga "slingor" var upptända. Jag vågar inte springa på skogsvägar i mörker, inte ens med sällskap plus hund så jag övertalade G att vi skulle springa bakvägen mot centrum och sen hem vilket han snällt gick med på- "fast du vet att det blir över milen då", blev jag varnad. Fine tänkte jag, kroppen kändes stark och jag hade efter 20-30 min löpning kommit in i feel good mode, nuförtiden tar det så länge innan jag blir uppvärmd och det känns skönt att springa, att bara "rulla på". Vi tog lite genvägar här och där, G eller jag har inte sprungit långa sträckor på länge så vi fick stanna till och stretcha benen lite då och då. Jag har bara sprungit 45 min rundor den senaste månaden och denna tur slutade på nästan 1,5 H, orken var det inget fel på, det var de stackars benen som stumnade och knäna som blev lite ledsna. Idag känner jag av mina knän men annars är kroppen fräsch. Skönt. Idag blir det styrketräning eller yoga. Vad ska du träna idag?
Bilden är från november då vi var i New york, en dröm kom till uppfyllelse då jag fick springa i central park!
Happy moment!:)

Transient