Yoga dvd jag gillar!

by Sofia Grenevall


Här har ni 3 st yoga dvd som jag nyligen investerat i.

De effekter du kan få av att yoga regelbundet, minst 2 dgr/ v är häftiga!
Därför gäller det att hitta tillfällen att yoga, hitta "sin" yogaform som ger det du önskar just nu i livet.
Då måste man prova sig fram!

Dessa tre av Josephine Selander kan du beställa hem från hennes hemsida. Googla på hennes namn eller gå in på Yoga shaktis hemsida eller studio på Timmermansgatan på Södermalm eller på Nordiska yogautbildningar.
Där kan du även läsa om den yoga hon utvecklat tillsammans med en naprapat som är anpassad efter våra västerländska kroppar.
När jag utövar "hennes yoga" får jag alltid någon ny "aha" upplevelse - gillar det!

Hoppas du har en skön Söndag!

Själv kan jag inte bestämma mig för om jag ska prova mig på en löptur (är i v 24 nu och växer och gror kan man säga) eller om jag ska köra ett styrkepass här hemma i hemmagymmet, utöva yoga till dvd eller gå på ett Somamoves pass på Sats i eftermiddag... Igår var det vila, i fredags var det styrkepass (ledde mamma/ barn klass)

Sol!!

Transient