Jag ska gå Eleiko Strength Coach utbildning!

by Sofia Grenevall


Tjohooo!
Så kul med utbildning!
Denna typ är kanske inte den bäst "tajmade" under graviditet men det ska bli superkul, givande och intressant för kropp å knopp!
3 dagars utbildning i Uppsala kräver lite, eller faktiskt ganska mycket omstrukturering i kalender med inbokade kunder tyvärr men jag kommer tillbaka med nya vindar som jag hoppar ska smitta av sig på kunderna.
Mina förväntningar är höga och jag vet att Eleiko och Exceedperformance levererar kvalitet.
Jag längtar!
Träning med skivstång står på schemat och vi kommer att öva på olympiska lyft (tillhör inte min vardagliga träning- ska bli spännande att se vad en tradig ryggrad med gravid bukstöd säger om detta!!;))
Ryck, vändningar och stötar väntas under tre dagar!
3-5e oktober spenderas i Uppsala, extra kul är att Gustav (sambo) också kommer att gå- kvalitetstid tillsammans sitter ju inte helt fel! Jag lovar att berätta mer under nästa helg!

Transient
Transient
Transient