Vacker Bok Om Yoga

by Sofia Grenevall


Malin Berghagen har skrivit en bok om yoga, hur hon fann den, vad den betytt för henne och hon förmedlar detta i denna vackra bok!
Jag har velat läsa den och "sprang på den" när barnen och jag var på biblioteket härom veckan.
Här är 2 sidor från boken som man kan repetera om och om igen.
Vad yoga är och inte är.

Yoga och KBT (tanke- känsla- handling) går verkligen hand i hand och jag är så tacksam att jag arbetar med dessa två "element".

Att sträva efter acceptans men inte stanna upp, att våga se och vilja lära och inte blunda eller fly.

Namaste betyder omfamna.

Sat Nam betyder var Sann.

Idag.
Nu.

Jag har en lång dag framför mig, klockan ringde kl 04.15, just nu sitter jag på bussen mot Södermalm och väntande PT kunder, ska träffa 9 st idag och en massagekund. Första kunden kör igång kl 6,45 och jag kommer att vara klar med den sista kl 20.30 ikväll. Under dagen ska vovven få sig en långpromenad och jag ska lägga in lite egen träning också. Igår satt jag hemma på spinningcykeln så idag blir det lite styrketräning. Planerar för ett pass yoga imorgon eftersom jag missar min yogatorsdag / undervisning denna veckan eftersom jag då är i Uppsala på kurs.
Önskar dig en fin dag!

Transient
Transient
Transient