Godmorgon!

by Sofia Grenevall


Vincent kröp ner bredvid mig redan vid 7 och ville göra sin första läxa, han läste fint för mig om de två aporna som räknade sina bananer. Mysigt! Oj vad han längtat efter sin första läxa! Stora killen!
Skönt att vakna utvilad men tidigt och utan väckarklocka.
Gustav jobbar med hockeytränarutbildning på Bosön hela helgen så barnen och jag ska snart hoppa upp på cyklarna till fotbollsträning för Vincent.
Engla har egentligen fotbollsmatch idag men vi avstår den idag. Hon har varit så trött hela veckan, lite småförkyld, haft huvudvärk och lite ont i magen. Dessutom klagar hon på att hon har ont i fötterna, jag tror att det är ngn typ av växtvärk, hon växer så snabbt. Det känns bättre att hon får ta det lugnt i helgen och vila upp sig lite.
Jag har (också) vilodag idag, körde dubbelpass igår. Ledde mamma/ barn klass på Saga och cyklade hem sen. Cyklade in till jobbet i onsdags så nu tog jag hem cykeln igen. Skönt att trampa på i solen! Precis 1h och 15 min tar det för mig enkel sträcka från Södermalm hem till Tyresö. Det går inte snabbt med tantcykeln, den väger mkt mer än en sk "race" cykel och den har bara 7 växlar och jag får så lätt mjölksyra, det går inte att "pressa på" helt enkelt. Kroppen bestämmer! Ikväll kommer vänner över på middag, ska fixa lite i för det. Hemma mys står på schemat helt enkelt- älskar det!
Imorgon hoppas jag på att kunna ta en löprunda med vovven.
Tränar du på lördagar?
Det här är min utsikt just nu!

Transient