BOKTIPS! Hemligheten

by Sofia Grenevall


Hemligheten är en bok för singlar som tröttnat på att vänta och som vill veta vad de kan göra för att hjälpa framtida kärleksrelationer på traven. Men också för den som redan hittat en partner och som vill veta mer om vad som händer i oss när vi försöker gå från förälskelse och vidare in i en varaktig kärleksrelation.

Med utgångspunkt från de senaste årens psykologiska forskning menar författarna att vi människor i allra högsta grad kan påverka våra förutsättningar både för att hitta en partner och för att skapa en varaktig relation. Här visas hur detta går till, både i teori och praktik.
Hemligheten är en bok som både berör och skapar förändring.
Dan Josefsson är journalist och ägnar sig vanligen åt kultur- och samhällsjournalistik. Han har gjort flera uppmärksammade dokumentärer för Sveriges Television och skriver bland annat på Aftonbladets kultursida.
Egil Linge är psykoterapeut. Han har 30 års erfarenhet som terapeut och var en av dem som introducerade kognitiv psykoterapi i Sverige.
Denna bok ger mycket insikter i vilka typer av relationer som vi söker oss till och / eller har svårt för etc- mycket grundar sig i vilken typ av anknytning vi har! Du lär dig massor om dig själv, boken är lättläst. Sååå intressant och lärorikt!
Jag har själv lånat ut denna bok och inte fått igen den så jag har ingen aning om var den är.
Köp den. Låna den. Läs den!

Transient