Röhnisch reklam!

by Sofia Grenevall


Så snygga, funktionella och kvinnliga!
Det här företaget kan verkligen kvinnliga former.
:)
Så snyggt med modeller med former och muskler istället för skinn och ben som man ser så ofta i annan reklam för träningskläder!
Mycket bra!
Jag har provat deras tränings/ löptights och kan lova att de "håller in & på plats" exakt där man behöver och önskar! Faktum är att med bra utrustning & kläder kan man också se en prestationsökning förutom att det är kul att ha snygga kläder! Jag känner att jag får en förbättrad löpteknik med ett par bra tights istället för "fladdriga byxor". När man känner att kläderna håller in och på plats på rätta ställena ökar kroppsmedvetenheten och jag får dessutom en förbättrad hållning!
Dessa måste du alltså prova om du inte redan förstått det?!??
Kram på Er!

Transient