Väntan å Längtan

by Sofia Grenevall


Dagarna de senaste veckorna har inte bestått av så mycket annat. Både fysisk och mental förberedelse inför vad som komma skall. På många sätt kommer livet förändras och samtidigt "tuffa på som vanligt".
Det känns så spännande att få träffa en ny liten individ som ska få vara med och forma vår familj! Imorgon är beräknad dag för förlossning och jag börjar faktiskt känna mig redo. Jag har gått runt med förvärkar och sammandragningar mer eller mindre i 1-2v och mer intensivt de senaste dagarna. Häftigt! Jag hoppas så att kroppen sätter igång förlossningen själv och att jag inte behöver bli igångsatt även denna gång. Under de tidigare graviditeterna hade jag inte förvärkar på det här sättet innan jag till slut blev igångsatt, jag vågar hoppas!

Idag ska jag träna igen, körde ett pass i söndags och efter det fick jag mer förvärkar så jag hoppas på samma effekt igen!
Har tränat på under hela graviditeten med mer glest mellan tillfällena senaste veckorna. I Augusti fick jag till 22 st träningspass, September 24 st,
Oktober 21 st,
November bara 14,
December tappade jag tempot rejält och fick till endast 7 pass och Januari hittills 2 st. Foglossning och extrem trötthet och andra prioriteringar har gått före.
Hoppas ni får en skön torsdag och veckoslut!
Var rädd om dig!

Transient
Transient