En typisk lunch

by Sofia Grenevall


Tråkigt, vet jag att många tycker. Men det är faktiskt så här en lunch kan se ut för mig. Under detox är detta för mycket protein med två ägg plus räkor och det borde självklart ha varit fler än en grönsak på tallriken. Men gott var det i alla fall! Tomaterna och räkorna stektes lätt i kokosolja och serverades med kokta ägg plus örtsalt. Om man hettar upp tomater så frigörs fler nyttiga ämnen i dem så man kan med fördel värma/ steka på sina tomater lite! 

Jo, jag tycker om god mat men det viktigaste för mig när jag ska äta är att "tanka kroppen" med mat som är bra, med ren och ekologisk (helst) mat och livsmedel som min kropp kan ta hand om. Efter en sån här måltid blir jag stadigt mätt och belåten, jag får inga blodsockerdalar eller toppar som av ex pasta. Jag får inte ont i magen eller blir illamående som av gluten. Detta var enkelt, mättande och gott! 

 

image.jpg