Nya visitkort

by Sofia Grenevall


Fram & baksida

image.jpg

De sista av den gamla utgåvan delades ut vid föreläsningen i torsdags och om mindre än 2v är det dags för en ny föreläsning. De gamla visitkorten har jag haft i några år nu så jag kände för en liten förnyelse och de går åt under föreläsningar och under november och december kommer vi att ha 3-4 olika event i vår studio.

Nästa vecka är det en tjejkväll. Den 6e har Anna Lissjanis och jag ett event- inbjudan kommer! Och den 13e blir det en ny löpkväll bland annat.

Håll utkik efter mer info när det närmar sig! 

Hoppas du har en skön helg, trots ruskväder!

Vincent, Julian och jag har precis varit en sväng i skogen med vovvarna. Kalla och blöta kom vi nu in för att ta oss en liten fika. Engla är på kalas och Gustav jobbar, om några timmar hämtar vi hem dem för en skön familjekväll tillsammans. Mysigt! 

Var rädd om dig!