Ny vecka och fler dagar att påverka

by Sofia Grenevall


image.jpg

Den här veckan ska vara en återhämtningsvecka för mig. Inga event, inga föreläsningar. Bara online coaching och några "fysiska" kunder. Jobb vid datorn för att förbereda nästa veckas event (1st) och föreläsningar (3st) blir det i och för sig. Veckorna och månaderna fullständigt rusar på och jag känner i kropp och knopp att tempot har varit och är lite för högt för att det ska vara optimalt  för mig.

Jag ska försöka att leva som jag lär och därför ska jag nu dra ner lite på tempot denna vecka.

Känns bra!

Min mamma kommer på besök och vi ska tillsammans pyssla här hemma och hitta på lite kul med barnen tillsammans. 

Beställa D vitamin står på to do listan nu när solen lyser med sin frånvaro! 

Jag brukar köra en flytande variant som är lätt att ha i barnens vatten - de behöver också D vitamin. Stackars oss nordbor som inte får sol under så stor del av året! Det gäller att fylla på med energi på annat sätt så man orkar kämpa på i mörkret.  

Vad gör du för att fylla på med den energi du behöver? 

Var rädd om dig!