Vinn plats!

by Sofia Grenevall


Nu är det hög tid att anmäla sig till vår löpkväll på onsdag nästa vecka den 8e med start kl 17.30. Först ut är en föreläsning av Gustav Ström (naprapat) som handlar om skador för löpare. Vilka skador är vanliga och vad kan man tänka på för att förebygga och / eller reparera en skada? Hur får du en hållbar kropp för löpning? Öppning för deltagares frågor och funderingar.

Därefter sticker vi ut på en löprunda med Ewa Hutmacher som hon kallar för fartlek, ett pass som passar både nybörjare och mer erfarna löpare. Alla är med på sina förutsättningar och får en individuell utmaning och utveckling.

Sen avslutar vi kvällen med ett yogapass som jag håller i, anpassat för löparens kropp. För att stärka och sträcka våra kroppar för att få en än mer funktionell löparkropp! 

Vi har ett antal platser kvar och lottar nu ut 2 st platser till dig som läsare! Kanske du och din kompis/ granne/ kollega vill hänga på?

Maila ditt intresse till sofia@eliterehab.se så får vi se om det blir just du som vinner en plats till detta event för ett värde av 295.- plus en goodiebag!  

Lycka till!