Detox i 14 dagar

by Sofia Grenevall


Startdag idag. Detta är min inköpslista på vad jag bör ha hemma:

 

image.jpg
image.jpg

Mycket av detta finns hemma redan men jag ska kompletteringshandla lite idag. Gillar mest morgonstarten, ett glas varmt vatten med citron, ingefära, cayenne och kanel. Sen en morgonpromenad.

Det svåra för mig kommer att vara utan kaffe, jag gillar kaffe och blir pigg av det, jag kommer nog att få huvudvärk av att inte dricka kaffe och det kommer även att bli en utmaning att inte äta lika mycket protein som jag brukar.

Varför gör jag då detta? Jag vill testa hur min kropp svarar både mentalt och fysiskt. Denna metod handlar inte om svält och endast flytande föda så den känns sund. Jag vill lära mig hur en riktig detox går till och här går vi tillsammans i en grupp så jag kommer också att lära mig av de andra deltagarnas erfarenheter och utmaningar etc.

Dessutom ser jag det som en bra utrensning för min kropp och hoppas på att detta ska göra den frisk, jag har varit halvkrasslig och riktigt förkyld till och från i snart två månader. Det är något nytt för mig, jag brukar sällan vara sjuk.

Det kommer också att bli spännande att se vilken energi jag kommer att ha till att träna. 14 dagar känns både som en kort tid men samtidigt som en lång tid i olika aspekter. Jag kommer att dela mina erfarenheter här på bloggen. Håll utkik!

Hoppas du får en härlig start på veckan! 

Tjohooo!

 

 

image.jpg