En liten raring blir 6 månader idag!

by Sofia Grenevall


Ja, som ni säkert förstår så är hundarna också som mina barn och den yngsta i skaran är rara Majvor som idag blir 6 månader gammal.

Jag är så glad att hon kom till oss! Hon är klok, rolig, busig, gosig, pussig, duktig och lyhörd. Alla egenskaper man kan önska sig hos en hund!! Dessutom är hon i ett behändigt format som ett komplement till vår första hund som är stor och som väger ca 27 kg. Lilla Majvor har kämpat med att bli accepterad av den gamla tanten och det har resulterat i att Mossa nu har blivit en gladare, mer social och ännu mysigare hund än hon var innan! Precis som jag önskat! Det är klart att hon ville ha sällskap- hundar är flockdjur och en människa kan inte ersätta sällskap av en man hund.

Jag är en lycklig hundägare till två härliga tjejer och hoppas att de kan få glädje av varandra i många långa år framöver. Idag ska denna raring få sig ett bad, lite extra god mat och nyklippta klor. Älskade hund! 

image.jpg