Igår gick detta Event av stapeln på Elite Rehab Studio:

by Sofia Grenevall


Så här såg vår inbjudan ut:

 

 


image.jpg

Vi gjorde Smoothie på laktosfri yoghurt, frysta bär, vaniljpulver, bananer och agarvesirap.

image.jpg

Deltagarna blev välkomna med en kopp Yogi tea (det var ju riktigt ruskigt väder) och lite naturella nötter och mandlar, pepparkakor och mumsig smoothie.

image.jpg
Mysigt gäng som kom!!

Mysigt gäng som kom!!

Vi hade förberett med yogamattor redan till föreläsningen och det blir en avslappnad stämning när deltagare kan sitta bekvämt på golvet eller lägga sig ner om man känner för det! 

Anna berättade om hennes resa med Ortorexi och eftersom vi var en mindre grupp (maxantal 12 st) så det kom upp intressanta frågor och diskussioner och man får tid att prata och vrida och vända på problematik kring självbild, överträning och begränsningar kring vad som är hälsosamt och när det inte är frisk när man överdriver träning och bristfällig kost.

image.jpg

Efter Annas föreläsning och frågestund körde jag ett yogapass med betoning på att andas, våga stanna länge i en position istället för att ha bråttom. Vi pratade om hur man kan öka sin medvetna närvaro med hjälp av yogan och hur man på så sätt blir bättre på att lyssna på kroppen och att arbeta MED våra kroppar istället för EMOT.

Kroppen har alltid rätt!

Det gäller bara att lyssna till den och vara mottaglig för den information som den ger! Yogan kan vara ett redskap som kan få oss att bli mer vän med oss själva! 

image.jpg
Direkt efter yogapasset fick deltagarna dricka Cocosvatten som hjälper  kroppens återhämtning!     Balsam för kroppen helt enkelt!! :) 

Direkt efter yogapasset fick deltagarna dricka Cocosvatten som hjälper kroppens återhämtning!

Balsam för kroppen helt enkelt!! :) 

image.jpg

Fin fin Goodiebag väntade efter yogan. Innehållande Bounce boll, denna gång med smak av chocolate mint- så god!, mössa från Craft, blueapple som håller frukt och grönsaker fräschare längre, Niveaprodukter samt personligt erbjudande från Anna och mig.

image.jpg

Deltagarna fick också vara med i en utlottning av ett par tights, en iphonehållare och ett par strumpor!

Nöjda och glada gled vi hemåt, Anna och jag på kvällen med stora leenden på läpparna. Behöver jag säga att vi älskar det vi jobbar med?

Är du intresserad av att komma på våra event? Gilla vår facebook sida Elite Rehab Studio, där lägger vi upp alla event! 

Hoppas ni har en skön fredag! 

Kärlek till er!