Gå på känsla!

by Sofia Grenevall


Att lita på sin magkänsla slår aldrig fel...

Känns magkänslan klockren behöver du inte tveka, säger den njae... avvakta lite...säger magkänslan ett tydligt nej- gå i en annan riktning!! 

Det jag vill komma till är att vi borde bli ännu duktigare på att våga gå på känsla.

Det som jag känner är rätt för mig är rätt.

Våga känna efter och erkänna vad du faktiskt känner utan att döma efter andras tyckanden. Det är så lätt att bli osäker på vad man själv tycker, tänker och känner.För ofta bryr vi oss alldeles för mycket om vad andra tycker och tänker.

Men deras sanning behöver inte vara din sanning!

Våga stå för det du tycker om och det du tycker är rätt och om det är så att andra inte  gillar din sanning är det deras "problem", inte ditt. Man behöver faktiskt inte alltid tycka och tänka likadant. Man kan dela med sig av sina "sanningar" och lyssna till andras och utvecklas tillsammans!! 

Våga stå för det du tror på, din sanning och du kommer att gå långt!!