Ett år sedan!

by Sofia Grenevall


Nu har min blogg funnits i 1 år, eller faktiskt mer än så. Jag skrev första inlägget vid påsk förra året och det här året är ju påsken senare så det är mer än 365 dagar sedan den föddes.

Så hur känns det då? Att skriva/ driva en blogg? Var det som du tänkt dig? Vad är svårt/ lätt? Varför vill du fortsätta? 

Jag gillar att ha en egen blogg. En egen "anslagstavla" där jag kan få uttrycka mig, dela med mig och få skriva av mig. Till viss del i alla fall. Jag har personligen inga svårigheter att dela med mig och vara personlig och privat med mina vänner och familj, men jag tror att om en blogg ska vara långlivad kan det ligga "en fara" i att blotta sig allt för mycket. Känslan av att möta någon på gatan som du inte känner eller har en relation till som har  läst ett inlägg du skrivit som verkligen varit blottande och personligt och bli ifrågasatt, granskad och bedömd kanske du inte känner för i alla lägen. Det kan leda till en sårbarhet som kanske inte alltid är positiv. Jag hoppas ni förstår vad jag menar. Det du skriver i din blogg finns ju där för evigt i cyberspace och då gäller det att du kan stå för dessa ord så länge du lever! 

Så det känns bra, kul och givande fortfarande och jag har än så länge inte stött på något som jag inte kunnat förutse, så det har varit som jag tänkte mig faktiskt.  Det jag kan tycka är svårt ibland är det tekniska, jag är inte så tekniskt lagd eller inte intresserad av teknik ska jag villigt erkänna. Jag önskar att det var lättare att länka till saker, lägga in filmer etc. Det ska jag ta tag i och lära mig. Är det något som du som läsare önskar eller saknat? Det vore kul att få höra! Det lätta är att jag ofta vet vad jag vill skriva om och dela med mig av. Ibland blir det bara en "affirmation" eller en bild med ett budskap och ibland blir det fakta om något eller personliga inlägg om min familj. 

Så jag kommer att fortsätta skriva min blogg timeatsofia (tid med sofia) så länge det ger mig något. 

Kärlek till er!  Tack för att ni finns! 

GLAD PÅSK!!!