Idag

by Sofia Grenevall


Idag, igår, i övergår (förrgår enligt Vincent) eller imorgon.

Varje dag erbjuds vi nya möjligheter. Hur kan jag få ut mesta möjliga av denna dag, vad vill jag få ut av denna dag?  Jag vill inte att någon dag ska vara "waste of time", då får jag spunk och vad behöver jag göra för att undivka detta? Jo, jag behöver planera vad jag vill ha ut av den och idag, denna dag, då ska jag vila mig frisk.

Har varit småkrasslig lör, sön och igår men känner mig bättre nu. Efter en helt ok natt med  Julian så passade jag på att sova med honom när han brukar sova efter hans vakna morgontimmar (mellan 5-8) så vi slumrade skönt mellan 8-10 efter att storbarnen gått till skolan. Så nu sitter jag och äter en sen frukost, mer energirik än vanligt, kroppen ville ha det, så då fick den det! :)

Jag brukar faktiskt lyckas vila och /eller sova mig frisk. Kroppen säger faktiskt att den behöver hjälp med reparationen och det är ytterst sällan som jag blir riktigt sjuk. Jag kan känna mig lite krasslig, lite ont i halsen, lite extra trött och frusen men det är sällan det blir värre än så. Senast jag var lite småkrasslig var när jag var i v 8 ungefär med Julian i magen för ca ett år sedan. Jag minns inte när jag var mer sjuk än så.

Det är jag väldigt tacksam över!!

Var rädd om dig!! Stooor kram!!