Sista mamma/ barn klassen

by Sofia Grenevall


Imorgon fredag är det dags för sista mamma/barn klassen på Saga för min del. Sen kör sommarschemat igång. Den här klassen har jag kört i flera år och även under graviditeten. Jag tror att jag körde sista klassen som höggravid sista veckan i november, sen kom jag tillbaka efter påsk i år, då tillsammans med Julian. Jag strävar efter att leverera kvalitativ, tuff träning för hela kroppen med betoning på god teknik. Jag tycker att det är viktigt att även arbeta med vissa kroppsegna övningar som man kan köra på hemmaplan om man inte lyckas ta sig till gymmet. Under detta pass stärker vi bäckenbotten såklart och arbetar med att bygga upp hållningen och allt däremellan. Fokus har varit på styrka med vissa pulstoppar. 

Hoppas det blir fullt ös imorgon som vanligt och att inte så många är bortresta pga långhelg! Jag längtar redan! Julian är också laddad!  

:)  

image.jpg

Bilden är tagen i vårt hemmagym.