En HÄSTdag!

by Sofia Grenevall


Lördagen bestod av hästar, stall, ridning, underbara miljöer och fantastiska vänner!

En vän till mig äger ett fantastiskt dressyrsto på 5 år som hon har uppstallad i Ekerö. Nettan har lyssnat till min häst/ ridabstinens och bokat en ridlektion för mig på hennes häst Angel för hennes tränare Eva. Dessutom hade hon bokat plats för Engla att rida tillsammans med hennes döttrar på deras ridlektion! Ja, ni hajar- en RIKTIG vän! :)

Jag har inte suttit på en hästrygg på ett år men det gick bra! Eva är en fantastisk ridlärare som får en att prestera som ett ekipage, till saken hör att hon utbildar Angel så hon känner henne väl vilket hjälper en hel del!

Efter 10 minuters uppvärmning var jag flåsig och hade lätt kramp i sätesmusklerna men efter lite vila orkade jag kämpa på igen. Ridmusklerna är såklart bortblåsta!  

Under timmen på hästryggen mockade barnen i hagarna och strosade runt på den fina anläggningen och Nettan hade GOD hand om Julian. Snacka om kvalitetstid!  :)

Efter en timme på hästryggen, var lyckoruset högt och vi åkte vidare till ridskolan där tjejerna skulle få rida lektion. Det gick superbra för Engla och vi återvänder gärna till vackra Ekerö för ridning snart igen!

Tänk att få dela sitt intresse med sin dotter! Det är magiskt! Happy me! 

image.jpg