En vanlig men ack så god lunch!

by Sofia Grenevall


Så här ser mina luncher / middagar ofta ut- jag tar vad som finns. Börjar med att välja Proteinkälla, älskar fisk och denna gång hade vi kvar lax från söndagsmiddagen då vi tillagade stor laxsida i ugnen tillsammans med grönsaker i ugnen.  

Till det bidde det syrad vitkål - nyttigt och gott, morot - bra med betakaroten i naturlig form, tomater - som också blev uppvärmda- de blir ännu nyttigare (och godare tycker jag) då, soltorkade tomater älskar jag så det blir det ganska ofta till lunch, en liten klick tapenade - det är så tokigt att de inte finns i ännu mindre burkar för jag tycker att de behöver ätas upp ganska fort för att inte bli dåligt - gott till lax. Ja - det var det hele.

Gott, enkelt, nyttigt och mättande- så vill jag att det ska se ut!

Jag håller medvetet nere kolhydratintaget i form av potatis, ris, pasta, bröd etc för jag mår bättre utan dem helt enkelt. Denna typ av måltid gör att jag inte blir sugen på något sött efteråt och jag känner mig nöjd och kroppen blir tillfreds på alla sätt.  

Tjingeling!! 

 

image.jpg